Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Scoubidou

Filip Osselaer
Leen Demaré

Het boek van de 70's

50 jaar geleden begonnen de seventies. Men kan ermee dwepen of ze verfoeien, maar de jaren zeventig waren in elk geval veelkleurig (het behangpapier alleen al...). Van de autoloze zondagen tot Watergate. Van De Collega’s tot Dallas. Van disco tot punk. Van Jaws tot The Godfather. Van Raymond Goethals tot Ivo Van Damme. Van Urbanus tot Fawlty. Van Ann Christy tot Rock Torhout. Van de Citroën CX tot de cassetterecorder. Van olifantenpijpen tot het Farrah Fawcett-kapsel. Van de scoubidou tot de View-Master. 

Auteur Filip Osselaer ontwikkelde samen met Leen Demaré (ex-Joe FM) een geweldige show rond de seventies, en dit is het boek dat daarbij hoort. Dit is geen loutere opsomming van feiten, trends en namen. Bijna vergeten tenoren en getuigen van toen werden geïnterviewd nu. Zij kijken met de auteurs nostalgisch terug op een onvergetelijke tijd en herontdekken verborgen parels. 

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

208

uitgave

15/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932509

Anderen kochten ook

de auteur

Filip Osselaer

de auteur

Leen Demaré

Scoubidou

Nog geen reviews