Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme

Marc Declercq
Jan Scheidtweiler
Willem Asaert
Jean-Pierre Gabriel

Haalbare toprecepten stap voor stap

In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.

Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen. 

Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

thema

Culi

pag.

176

uitgave

13/10/2010

materiaal

Paperback

formaat

-

status

Uitverkocht

ISBN

9789089311566

de auteur

Marc Declercq

de auteur

Jan Scheidtweiler

de auteur

Willem Asaert

de auteur

Jean-Pierre Gabriel

Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme

Nog geen reviews