Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Slangen in de coulissen

Frank Willemse
Noël Slangen

25 jaar politiek & communicatie

Noël Slangen was de eerste en veruit de belangrijkste communicatieadviseur in de Belgische politiek. Vanuit een vierde-wereld-milieu werkte hij zich op tot de persoonlijke adviseur en gevreesde spindoctor van tenoren als Leo Tindemans, Wilfried Martens, Jean-Luc Dehaene, Steve Stevaert en Guy Verhofstadt. Wat velen echter niet weten is dat hij daarnaast als ondernemer succesvolle communicatiebedrijven uitbouwde en zijn stempel drukte op de manier waarop er in ons land gecommuniceerd wordt.

Slangen draaide 25 jaar mee in de absolute top, heeft veel gezien en veel gehoord en kan daarom als geen ander een unieke kijk bieden achter de coulissen van het politieke schouwspel en van het communicatievak. Onlangs liet hij weten dat hij uit het vak stapt, wat hem meteen de vrijheid geeft om onbevangen terug te kijken.

Journalist Frank Willemse tekende samen met Slangen talrijke verhalen op, over legendarische regeringscrisissen en memorabele verkiezingen, over geheime vergaderingen en gedurfde koerswijzigingen.

thema

Actua

pag.

368

uitgave

16/11/2013

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230

status

Uitverkocht

ISBN

9789089313966

de auteur

Frank Willemse

de auteur

Noël Slangen

Slangen in de coulissen

Nog geen reviews