Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Slimmer eten

Frank Willemse

Wat staat op verpakkingen van voedingswaren? Wat beloven producenten, en maken ze hun beloftes waar? Wat is de échte voedingswaarde van een energiereep? Hoe gezond is een kant-en-klare maaltijd? En wat betekent een verlaagd zoutgehalte eigenlijk? 
Journalist Frank Willemse pluisde de verpakkingen van duizenden in de supermarkt verkrijgbare voedingsmiddelen uit en kwam tot ontstellende conclusies.

Slimmer eten is een uiterst handig boek van maar liefst 700 blz dik dat duizenden bij ons in de supermarkt verkrijgbare voedingsproducten in kaart brengt, zoals cornflakes, margarine, soepen, enz.

Van voedingswaarde tot vetgehalte, van de hoeveelheid zout en vezels tot de vitamines, mineralen, additieven en kleurstoffen, kortom, van elk product wordt de samenstelling uit de doeken gedaan en wordt bekeken of het de normen van de World Health Organization bereikt.
Het wordt een handige uitgave en een interessante gids om beter, slimmer, voordeliger en vooral gezonder boodschappen te doen!

-    Auteur is Het Laatste Nieuws-journalist Frank Willemse
-    Een handige uitgave en een interessante gids om beter, slimmer, voordeliger en vooral gezonder boodschappen te doen!
-    Primeur in ons land!

thema

Culi

pag.

752

uitgave

29/03/2012

materiaal

Paperback

formaat

165 x 235 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089312419

de auteur

Frank Willemse

Slimmer eten

Nog geen reviews