Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Solo, Thomas De Gendt

Jonas Heyerick

Tussen zuchten en hijgen

Thomas De Gendt is een fenomeen, op en naast de fiets. Hij wint niet zo heel veel, maar àls hij wint, is het met buitengewone panache. En niet op Vlaamse kasseien, wel in de Tour, de Giro en de Vuelta. In dit boek vertelt De Gendt (33), met zin voor detail en met passie, over zijn meest gedenkwaardige zeges, zoals over de Stelvio in de Giro van 2012, naar de Mont Ventoux in de Tour van 2016 en het bergklassement in de Vuelta van 2018.

Maar De Gendt is ook buiten de koers buitengewoon. Omdat hij niet houdt van opwarmen en masseren, omdat hij Rubik’s Cube in minder dan een minuut kan oplossen, omdat hij gefascineerd is door cijfers, omdat hij aan de Tour verzaakte om te trouwen...

Opgetekend door Jonas Heyerick (Bahamontes) is dit een uniek portret van een der meest merkwaardige wielrenners die de wereld kent.

Blader in het boek
€ 24,95
Status: uitverkocht
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Sport

pag.

196

uitgave

24/10/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 x 245 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789463933124

Anderen kochten ook

de auteur

Jonas Heyerick

Solo, Thomas De Gendt

Nog geen reviews