Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Sparen? Kinderspel

Liesje Vanneste

Hoe je kind leren omgaan met geld

Onderzoek toont aan dat kinderen tegen de tijd dat ze 7 jaar worden al gewoontes hebben aangeleerd die bepalen hoe ze later met geld zullen omgaan. Dit boek leert je hoe je je kind kunt helpen opgroeien tot iemand die zijn of haar leven financieel in handen heeft. 

Sparen? Kinderspel biedt een antwoord op talloze prangende (geld)vragen waarmee je als ouder vroeg of laat worstelt: Is het erg als mijn kind materialistisch is? Op welke leeftijd start ik best met zakgeld en hoeveel geef ik dan in godsnaam? Geef ik mijn tienjarige al een gsm? Wat is de impact van reclame en sociale media op onze kinderen? Hoe ga ik om met vragen als ‘Zijn wij rijk of arm?’ 

Tegelijkertijd is het een doeboek boordevol leuke activiteiten waarmee je je kinderen spelenderwijs kunt laten kennismaken met geld. Zo leren ze hun eigen (chocolade)munten maken en ontdekken ze het verschil tussen iets willen en iets nodig hebben. Je krijgt ook een hele lijst tips voor leerzame uitstapjes en gezelschapsspelletjes. Tot slot krijg je toegang tot online visuals (zoals kleurprenten) die je kind leren sparen. 

Het boek is bestemd voor ouders met kinderen tot en met 12 jaar. Het is zo ingedeeld dat je afhankelijk van de leeftijd van je kind concreet aan de slag kan. 

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

-

uitgave

15/11/2021

materiaal

Integraalband

formaat

170 x 220 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935159

Anderen kochten ook

de auteur

Liesje Vanneste

Sparen? Kinderspel

Nog geen reviews