Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Sportblessures

Johan Bellemans

Alles wat je als sporter moet weten om letsels te voorkomen of te genezen

Niemand weet meer over de klassieke sportblessures dan prof. dr. Johan Bellemans. Hij geniet in België én ver daarbuiten een enorme reputatie als expert in letsels die jongeren en volwassenen oplopen tijdens het sporten. Dit boek besteedt zowel aandacht aan preventie als aan het genezingsproces. 

Natuurlijk komen de typische risicoplekken ruim aan bod: schouders, armen, pols, elleboog, rug, bekken, knieën, boven- en onderbeen, enkels, voeten... Maar je leert ook veel over niet aan specifieke lichaamsregio’s gebonden blessures, zoals contracturen, spierverrekkingen, spierscheuren, gewrichten- en kraakbeenletsels en tendinitis. 

Hoe versterk je je eigen lichaam om blessures te voorkomen? En hoe genees en recupereer je het best? Alles daarover in deze bijbel.

€ 39,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Sport

pag.

352

uitgave

26/02/2022

materiaal

Softcover

formaat

190x245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463936651

Anderen kochten ook

de auteur

Johan Bellemans

Sportblessures

Nog geen reviews