Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

St.Bernardus

Brouwerij St.Bernardus

Het verhaal van een abdijbier dat er eigenlijk geen is

In het hart van de West-Vlaamse hoppestreek worden bieren gemaakt die tot de verbeelding spreken van menig bierliefhebber. Watou, het kunstenaarsdorpje van hoge gisting en goesting, vormt sinds 1946 de bühne voor de authentieke bieren van St.Bernardus. Ze brouwen er donkere en blonde bieren van hoge gisting en gebruiken daarvoor enkel de beste ingrediënten.

St.Bernardus geniet internationale faam bij zowel kenners als liefhebbers. De onberispelijke kwaliteit, de onnavolgbare visie en het sterke verhaal zijn de drie sleutels tot het succes van het populaire biermerk, dat bovendien reeds heel wat prijzen in de wacht sleepte.

Dit boek toont je een unieke kijk achter de schermen van St.Bernardus: van de rijke geschiedenis over het brouwproces tot het recent vernieuwde bezoekers centrum. Daarnaast krijg je verschillende nationale en internationale recepten en cocktails van diverse top- en sterrenchefs voorgeschoteld, waarbij de bieren van St.Bernardus telkens een hoofdrol spelen.

Proef het verhaal van St.Bernardus! 

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

192

uitgave

31/03/2021

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

-

Anderen kochten ook

de auteur

Brouwerij St.Bernardus

St.Bernardus

Nog geen reviews