Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Straatloper

Hendrik Braet
Tim F. Van der Mensbrugghe

Kleurrijke weerspiegelingen uit Gent

Hij wandelt rond en hij kijkt. Maar hij kijkt niet zomaar.
Hendrik Braet is verslaafd aan straatfotografie. Zijn handen beginnen te trillen als hij er twee dagen op rij niet met zijn camera op uit is getrokken. Hij doet werkelijk niets liever dan rondwandelen en kijken. Zoals elke straatfotograaf heeft hij oog voor de kracht van het toevallige moment, maar hij voegt daar nog een element aan toe: kleur. Als geen ander vat Hendrik Braet kleurrijke toevalligheden die voor héél even een verhaal vertellen en dan weer verdwijnen.
Zijn kleurrijke beelden brengen exotiek in een vertrouwde omgeving: hij toont het wonderlijke in ons alledaagse leven. Hendrik Braet hoeft niet ver te reizen om bijzondere beelden te schieten – wat goed uitkomt, want deze wandelaar heeft een hekel aan verre reizen. Het surrealisme ligt gewoon op straat voor het rapen. In dit boek neemt hij je mee op een twee jaar durende wandeling. 
Reporter en auteur Tim F. Van der Mensbrugghe, zelf een geroutineerd straatslenteraar, begeleidt Braets beelden met woorden. Het zijn geen woorden die de beelden uitleggen, wel voegen ze op hun eigen manier nog enkele kleurtoetsen toe.

€ 29,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

192

uitgave

02/05/2022

materiaal

Hardcover

formaat

150 x 190

status

Op voorraad

ISBN

9789463937542

de auteur

Hendrik Braet

de auteur

Tim F. Van der Mensbrugghe

Straatloper

Nog geen reviews