Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Strandjongen

Nathalie Teirlinck
Ingrid Godon

Design
Studio Luc Derycke

Op een dag ontwaakt een jongen zonder herinneringen op het strand. Via talrijke ontmoetingen leert hij de regels van het spel. Of leren de anderen nog het meest van hem?

Strandjongen gidst de jonge lezer doorheen de belevingswereld van deze bijzondere ­jongen. Samen met hem delen we de ­verwondering om alles voor het eerst te ontdekken en worden we deelgenoot van zijn kleurrijke ontmoetingen met badgasten en strand­jutters, bloemenverkopers en strandwerkers, vissen en ijsjes.

Aan de hand van het hoofdpersonage exploreert auteur en regisseur Nathalie Teirlinck het universele verlangen naar geborgenheid en een thuis. Een modern sprookje dat op een speelse manier reflecteert over prangende thema’s als ‘anders zijn’, vriendschap en ­eigenwaarde.

Met prachtige illustraties van kunstenares Ingrid Godon, inclusief openvouwers.

€ 19.99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

64

uitgave

20/01/2020

materiaal

Hardcover

formaat

230 × 180 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931625

Anderen kochten ook

de auteur

Nathalie Teirlinck

de auteur

Ingrid Godon

Strandjongen

Nog geen reviews