Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Strategisch verbinden

Peter Op de Beeck

Impact en engagement genereren met interne communicatie

Hoe zorg je ervoor dat mensen zich goed voelen op hun werkplek? Op welke manier leer je hen samenwerken over afdelingsgrenzen heen, met begrip voor elkaar? Waarom is het belangrijk leidinggevenden te coachen in communicatievaardigheden? Met een doordacht intern communicatiebeleid genereer je niet alleen impact voor je organisatie maar ook engagement bij de werknemers.

Vonk is het grootste netwerk voor interne communicatie in Vlaanderen. In dit boek onderzoekt oud-voorzitter Peter op de Beeck waar de echte toegevoegde waarde ligt van interne communicatie. Met een terugblik op deze jonge beroepsactiviteit gaat hij na waar de breuklijnen lagen en wat vandaag de verzuchtingen en verwachtingen zijn van bestuurskamers en leidinggevenden. Zijn advies en best practices worden gekruid met sprekende voorbeelden uit de bedrijfswereld. Verder richt dit werk zich op de toekomst en taxeert het de belangrijkste communicatietrends.

Kortom, een boek dat zin geeft om straffer intern te communiceren en inzicht verschaft in het waarom van een kwaliteitsvol intern communicatiebeleid.

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

-

uitgave

29/04/2020

materiaal

Softcover

formaat

170 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931892

Anderen kochten ook

de auteur

Peter Op de Beeck

Strategisch verbinden

Nog geen reviews