Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Stylish Astrid

Astrid Bryan

How to create the Astrid Bryan look?

Astrid Bryan is een icoon. Niet alleen omdat ze mondig, grappig en helemaal zichzelf is, maar ook door haar grote knowhow op vlak van fashion en beauty. Vele vrouwen (en mannen) kijken naar haar op omdat ze erin slaagt om op elke gelegenheid te stralen, of ze nu naar een belangrijke modeshow gaat of thuis ligt te chillen aan het zwembad. Hoe doet ze dat elke keer weer? 

In dit boek geeft ze haar geheimen prijs: voor elke gelegenheid toont ze ons drie perfect aangepaste looks en hoe je die zelf kan creëeren. Moet je naar een feestje? Aan de hand van mooie foto’s legt Astrid ons uit hoe je een stralende huid en opvallende ogen krijgt, maar ook een geweldig kapsel en dito outfit. Een dagje naar het strand? Door Astrid flaneer je met veel zelfvertrouwen langs de dijk. 

Kortom, vanaf nu kan je er net als Astrid altijd fan-tas-tisch uitzien. Met duidelijke how-to’s voor make-up & haar, maar ook veel uitleg over ‘de basis’: welke kledingstukken moet je sowieso in je kast hebben hangen? Wat zijn de tips & tricks voor een gezonde huid? 

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

11/12/2013

materiaal

Softcover

formaat

155 x 205

status

Uitverkocht

ISBN

9789089314079

de auteur

Astrid Bryan

Stylish Astrid

Nog geen reviews