Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

T.

Conner Rousseau

In een mum van tijd is Conner Rousseau – de jongste partijvoorzitter uit de geschiedenis – erin geslaagd de politiek wakker te schudden. Niets te vroeg, want ons politiek bestel was ingedommeld en dat zorgt voor frustratie bij het volk. Meer dan ooit hebben we nood aan leiderschap. Jong maar des te krachtiger. Conner Rousseau stond er zo snel en zo plots dat voor- en tegenstanders zich afvragen: Wie is deze kerel? Wat drijft hem? Vanwaar komt zijn sociaal engagement?

In dit boek schrijft King Connah zijn origin story: hoe hij het tot ieders verwondering schopte tot voorzitter van sp.a (weldra VOORUIT). Dat verhaal begint in de Barkentijn. De jeugdkampen die daar plaatsvonden waren het onmisbare begin voor al wat volgde. Het waren de jeugdkampen die Conner met beide voeten in de samenleving zetten, waar hij leerde luisteren, meeleven en helpen, waar een sterk geloof in de weerbaarheid van mensen groeide. Het is op die kampen dat zijn maatschappelijk engagement en zijn visie op de samenleving is ontstaan en dat zijn politieke strijd begon. Want het was de plaats waar hij kinderen als T. ontmoette, jonge gasten die hem een ongemakkelijke realiteit voorhielden, namelijk dat ons land nog altijd heeft af te rekenen met armoede, ongelijke kansen, verwaarlozing, discriminatie en onderdrukking. Conner nam de handschoen op. Dat doet hij voor het welzijn van zijn land, voor ons, voor T.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

-

uitgave

16/12/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933285

Anderen kochten ook

de auteur

Conner Rousseau

T.

Nog geen reviews