Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Teamcoaching

Chris Van Dam

Praktische handvaten voor de oplossingsgerichte teamcoach

Teamcoaching: een vlot leesbaar en praktisch boek over oplossingsgericht teamcoaching. Chris Van Dam komt meteen ter zake door in te zoomen op de vier stappen van een coachingsproces. Geen uitgebreide achtergrond over het oplossingsgerichte denken of het Brugse model. Wel ontdek je doorheen het lezen van het boek de competenties die een oplossingsgerichte teamcoach succesvol maken. 

De ervaren coach kan via dit boek enerzijds nuttige informatie opfrissen en anderzijds nieuwe inspiratie verkrijgen door de eenvoud van het vierstappenmodel. De beginnende coach kan het boek opvatten als een stevige houvast in de uitdagende wereld van teamcoaching.

Wie zich na het lezen van dit boek nog verder wil verdiepen in de achterliggende visie of het Brugse model, kan het boek De oplossingsgerichte coach van de auteur raadplegen, een workshop of een langdurige training volgen.

Blader in het boek
€ 29,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

128

uitgave

03/08/2021

materiaal

Softcover

formaat

160 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934794

Anderen kochten ook

de auteur

Chris Van Dam

Teamcoaching

5
Gebaseerd op 2 reviews


14/02/2022
Teamcoaching - Praktische handvaten voor de oplossingsgerichte teamcoach doet wat het belooft. Het boek is zeer vlot leesbaar en geeft op een eenvoudige en praktische manier een boeiend overzicht rond oplossingsgerichte teamcoaching. Een perfect boek voor wie zich voor het eerst wil gaan verdiepen in de materie. Voor wie de materie al wat kent, is het echter ook een aanrader als overzichtelijke, mooi vormgegeven en bijzonder inspirerende opfrisser met zeer interessante en bruikbare praktijkvoorbeelden.

14/02/2022
Vlot geschreven, mooie layout.
Scenario's en voorgekauwde vragen ter inspiratie wat het direct bruikbaar maakt.