Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

The Messy Chef

Jelle Beeckman

Lekker normaal, abnormaal lekker

Als kersverse papa, full-time smosser, blogger, twijfelachtige spits in een nog twijfelachtiger voetbalploegje, biertjes drinkende vriend, normale werkmens en uitbater van een foodtruck weet Jelle Beeckman als geen ander hoe zot het is om elke dag vers te koken. In zijn eerste kookboek haalt hij zijn mes en vlotte pen boven voor gerechten die lekker normaal en toch abnormaal lekker zijn.

Gemakkelijk, snel én met ingrediënten waarvoor je geen kilometers op safari moet trekken. Afgekruid met de nodige dosis humor en herkenbare verhalen geeft dit boek niet alleen inspiratie voor tijdens een drukke werkweek, het is ook gewoon leuk om te lezen. De populaire en goed uitziende blogger heeft een allergie voor  voedselverspilling en kruidt zijn eten met grote portie humor.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

192

uitgave

18/04/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 × 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931779

Anderen kochten ook

de auteur

Jelle Beeckman

The Messy Chef

Nog geen reviews