Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

The mind works best at running speed

Peter Ampe

Sommige boeken zijn niet gemaakt om te worden gelezen, maar om te worden gesavoureerd. Dit boek is er om elk van ons te bezielen, aan te sporen, aan te moedigen.

Auteur Peter Ampe is een van Vlaanderens meest gevierde reclamemakers, voorheen bij Duval Guillaume, nu creatief directeur bij en lid van de Global Creative Council van DDB. Hij wilde zijn passie voor lopen uitdragen in een nieuw soort boek: geen overbodige tekst, maar wel gevatte boodschappen en inspirerende beelden, als in een powerpoint- of keynotepresentatie.

Dit boek zet je aan tot lopen, niet alleen omdat dit goed is voor je lichaam, maar ook omdat je brein beter werkt tegen 10 kilometer per uur. Al lopende maak je je geest vrij en word je overvallen door de meest creatieve gedachten en ideeën. Met dit boek weet je wat je daarvoor moet doen.

€ 15
Levertijd: binnen 1 of 2 werkdagen in huis
Wanneer je van maandag tot vrijdag voor 22u besteld, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
Tijdelijke zomeractie op alle titels: geef de kortingscode 'vacay' in en ontvang 10% korting
Gratis verzonden

thema

Sport

pag.

80

uitgave

30/11/2016

materiaal

Hardcover

formaat

200 x 150 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089316936

Anderen kochten ook

de auteur

Peter Ampe

The mind works best at running speed

Nog geen reviews