Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Thilly

Mijn leven, één groot avontuur

Na 9 succesvolle Thuisboeken was het tijd om de reeks in een heel nieuw kleedje te steken. De erg populaire en innemende Thilly bijt de spits af van een reeks waarin de personages van Thuis zelf hun levensverhaal vertellen. Hoe en waarom zijn ze geworden wie ze nu zijn? Welke nog onbekende gebeurtenissen uit hun verleden hebben hun persoonlijkheid gevormd? En welke sporen laat dat nu nog na? De avontuurlijke Thilly vertelt over hoe ze opgroeide met haar veel oudere en minder flamboyante zus Judith. Over haar vele reizen, de zoektocht naar haar plaats in het leven, de mannen...

De nieuwe reeks blijft niet in het verleden plakken. Want ook nu verneemt de lezer actuele feiten die pas later op televisie zullen komen.

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

176

uitgave

08/05/2021

materiaal

Softcover

formaat

140x215 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935258

Anderen kochten ook

Thilly

Nog geen reviews