Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Tiany the good life

Tiany Kiriloff

Tussen luiers en stiletto's

In haar nieuwe boek legt Tiany Kiriloff haarfijn uit hoe ze jongleert tussen drie kids, de man van haar leven, een drukke professionele baan en een uitgebreid sociaal leven. Wat is haar truc om toch alle bordjes in de lucht te houden? Tiany vertelt je over haar eigen struikelblokken en deelt haar tips om jouw leven off - en online georganiseerd te krijgen. Ze toont hoe zij het hoofd koel probeert te houden in de digitale wereld: een wereld die aan de basis ligt van het succes van Belmodo, maar waar ze af en toe ook afstand van neemt met een digitale detox. ‘The goodlife tussen luiers en stiletto’s’ is opnieuw een boek vol persoonlijke verhalen, praktische tips, must-haves, stijladvies en topadressen van een drukbezette vrouw op zoek naar evenwicht.

thema

Lifestyle

pag.

224

uitgave

13/09/2017

materiaal

Hardcover met buikband

formaat

160 x 215 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317612

Tiany's secrects

Miss Kirilo is leading lady & blogger van het online fashion-, beauty- en lifestyle magazine Belmodo (www.belmodo.be) Ze is social media addict en ook mama, echtgenote en vriendin.

Als fulltime fashionista slaagt ze er bovendien in steeds stijlvol voor de dag te komen. Maar ook al zit haar jasje schijnbaar altijd goed en blijft haar lipstick steevast netjes, zelfs een mode-icoon als Tiany Kiriloff heeft wel eens een fashion & beauty off-day. In dit boek verklapt Tiany haar geheimen en toont ze je dat de puntjes niet altijd op de i hoeven te staan.

Anderen kochten ook

de auteur

Tiany Kiriloff

Tiany the good life

Nog geen reviews