Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Tlieverdje

Lieven Tavernier

Lieven Tavernier is een zanger, een schrijver, een leraar, hij is een veelheid aan persoonlijkheden. Niet alleen schreef hij in het geheugen van de natie gebeitelde liederen zoals De fanfare van honger en dorst en De eerste sneeuw, maar ook de bejubelde novelle Over water en het literaire kleinood Een bijzonder kind. Een letterkundig oeuvre dat zijn kwantiteit en kwaliteit deelt met dat van Nescio en
Willem Elsschot.

Op het gezicht en in het werk van deze bard is een eeuwige monkellach gebeiteld, vol weemoed die niemand kan verklaren, en die des avonds komt, voor het slapengaan, een uitgelezen moment om deze bundel ter hand te nemen, een bundel verhalen waarin helden en heldinnen als Elvis, Bob Dylan, Edith Piaf en Françoise Hardy recht gedaan wordt.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

144

uitgave

26/09/2020

materiaal

Hardcover

formaat

135 × 180 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932820

Anderen kochten ook

de auteur

Lieven Tavernier

Tlieverdje

Nog geen reviews