Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Tot op het bot

Michèle Vergote

Inleiding tot de anatomie en fysiologie

Je lichaam is het bijzonderste instrument dat je ooit zult bezitten. Daarom is het belangrijk te weten hoe het functioneert. Tot op het bot bespreekt de bouw en functie van de verschillende stelsels van het lichaam. Zowel de basisbegrippen als de vaktermen worden helder uitgelegd, wat het boek toegankelijk maakt voor lezers met en zonder voorkennis.

De leerstof wordt op verschillende manieren gepresenteerd. De gedetailleerde, op maat gemaakte tekeningen en foto’s geven een overzichtelijk beeld van de anatomie en de vele schema’s verduidelijken de meest complexe fysiologische processen. Bovendien helpen de linken naar de pathologie, de (soms bizarre) weetjes en de herhalingsvragen (inclusief antwoorden) je bij het leerproces.

Dit boek is ideaal voor bachelorstudenten in (para-) medische opleidingen, voor studenten die zich voorbereiden op een master in de gezondheidszorg, voor mensen die zich beroepsmatig met de werking van het lichaam bezighouden, of om het even wie wil weten hoe het lichaam precies werkt.

De Illustraties zijn van medisch illustrator Stephanie Phillipaerts.

Blader in het boek
€ 69,50
Levertermijn is 2 werkdagen.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Owl Press

pag.

416

uitgave

31/08/2019

materiaal

Hardcover

formaat

215 x 275

status

Op voorraad

ISBN

9789463930314

Anderen kochten ook

de auteur

Michèle Vergote

Tot op het bot

5
Gebaseerd op 1 reviews


31/10/2019
Vlot geschreven boek en zeer gemakkelijk om uit te leren! Zeer mooie illustraties ook, aanrader!