Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Trippin'

Cesar Casier

An original guide where travel meets fashion

Sinds Cesar Casier als jonge Gentenaar naar New York verhuisde om zijn modellendroom na te jagen, gaat het hard: van campagnes voor de grootste modehuizen tot drie kledinglijnen. Twee kookboeken later komt het topmodel met een travel guide die ons meeneemt naar Marrrakesh, Ibiza, Tokyo, London, Parijs, Amsterdam, NY, Antwerpen die voor Cesar de perfecte combo zijn van travel & fashion. Zijn modellencarrière liet hem toe de wereld te zien en diezelfde wereld laat hij nu in Trippin zien. In dit schitterende coffee table book belicht Cesar Casier per stad de meest trendy hotels, gaat hij op zoek naar de topplaatsen voor food & drinks, neemt hij de lezer mee shoppen, naar de wellness, gaat hij sporten en clubben. Om vervolgens stil te staan bij must-visit musea en verborgen kunstpareltjes.

Trippin laat ook per stad één lokale blogger en plaatselijke beroemdheid aan het woord die vertelt over zijn of haar favoriete places to be. Met andere woorden: dit boek is voor iedereen die houdt van reizen, fashion én Cesar Casier.

€ 49,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

224

uitgave

27/04/2019

materiaal

Hardcover

formaat

200 x 265 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319722

Cesar

Cesar Casier is ongetwijfeld het meest bekende mannelijke topmodel van België. Hij was onderandere te zien in de show van Philipp Plein, Dior, YSL… Campagnes van Scotch & Soda, Armani,Bellerose, Dsquared, Levi’s, Replay en modecollecties in de Vogue, Elle, L’offi cielle, Esquire enSabato Magazine. Bovendien is hij van alle markten thuis: naast model is hij ook schrijver en heeft hij zijn eigen collectie, ‘Cesar Casier Knitwear Collection’.

Anderen kochten ook

de auteur

Cesar Casier

Trippin'

0
Gebaseerd op 1 reviews


19/06/2019
Top boek, mooie lay-out, sterke woorden die een mooi reisverhaal bieden. Ik krijg zin om te reizen in binnen-en buitenland. Ik plan alvast een trip geïnspireerd op het boek. Dit is meer dan een gewone reisgids, het is een biopic in boekvorm. Prima idee