Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Twee zussen

David Foenkinos

Van de ene op de andere dag wordt Mathilde verlaten door Etienne. Haar wereld stort in elkaar. Ze zinkt weg in de gapende leegte die achterblijft, kan zijn vertrek niet aanvaarden, ziet geen toe- komst zonder haar verloren liefde.

Ze wordt opgevangen door haar zus Agathe, in de kleine flat waar ze met haar man en hun dochtertje woont. De twee zussen groeien weer naar elkaar toe, maar Mathildes nadrukkelijke aanwezigheid en de afgunst die ze voelt dreigen het broze evenwicht in het gezin te verstoren. Er is niet veel nodig om alles te doen kantelen…

David Foenkinos schetst het portret van een jonge vrouw die worstelt met de eenzaamheid die haar abrupt overvalt. Gaandeweg leert de lezer Mathilde kennen als een onverwacht kille persoonlijkheid. Twee zussen is het messcherpe relaas van een passie en hoe die kan ontsporen.

Vertaald door Kris Lauwerys en Isabelle Schoepen: een vertalersduo (Frans & Duits) dat onder meer werk vertaalde van Georges Simenon, Adeline Dieudonné, Philipp Blom en Ljuba Arnautović.

Blader in het boek
€ 21,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

160

uitgave

12/10/2019

materiaal

Softcover met buikband

formaat

140 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463930673

"Een onmiskenbaar talent voor bondigheid. Foenkinos’ romans zijn uiterst doordacht en galopperen naar een stevige stomp in de maag."

Le Figaro

Anderen kochten ook

de auteur

David Foenkinos

Twee zussen

Nog geen reviews