Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Van Aandeel tot Zichtrekening - editie 2022

Leen Carrijn

Wegwijs in bank, verzekeren en beleggen

Waarom zou ik in aandelen beleggen? Kies ik voor een pensioenspaarfonds of -verzekering? Is een brandverzekering verplicht? Mag de bank mijn rekeninggegevens verkopen aan een derde? Kan ik mijn dure autopolis stopzetten en naar de concurrentie overstappen? Wat is er voor de banken veranderd sedert de financiële crisis?

Dit zijn maar enkele vragen waar Van Aandeel tot Zichtrekening een antwoord op geeft. Het boek bestaat uit vier grote delen: ‘Banken’, ‘Sparen en beleggen’, ‘Lenen’ en ‘Verzekeren’, en biedt alle nuttige informatie over het financiewezen in brede zin, over kredietinstellingen, financieel toezicht, risicoloze spaarproducten, aandelen, obligaties, fondsen, woonkrediet, verzekeringen en veel meer.

Van Aandeel tot Zichtrekening is geschreven voor studenten, maar heeft ook veel te bieden voor iedereen met een gezonde interesse in financiën. Het boek gidst de lezer van A tot Z doorheen het Belgische geldwezen en bevat veel recente voorbeelden, illustraties, tips en cijfermateriaal, zodat je na het lezen precies weet wat te doen met jouw geld.

thema

Owl Press

pag.

520

uitgave

01/09/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Coming soon

Taal

Nederlands

ISBN

9789463937115

de auteur

Leen Carrijn

Van Aandeel tot Zichtrekening - editie 2022

Nog geen reviews