Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Van logistieke flow tot supply chain

Sophia Pasbecq
Karen Van Bastelaere
Barbara Dierickx
Myriam Willaert
Joost Hintjens
Steven Hulsmans
Pieter Walbers

Een blikje frisdrank, een zomerse jurk, de nieuwste smartphone. Zaken die we als vanzelfsprekend beschouwen in ons dagelijks leven hebben vaak al een hele weg afgelegd voordat ze bij de klant terechtkomen. Als je jezelf afvraagt welke weg, dan betreed je het domein van de logistiek. Dit handboek gidst de studenten doorheen het complete logistieke proces. Een historisch kader schetst hoe logistiek een steeds belangrijkere plaats ging innemen in de samenleving.

Nadien worden de basisconcepten uit de sector verklaard, net zoals de belangrijkste deelgebieden: inkoop, productie, distributie en retourstromen. Dit gebeurt aan de hand van de nodige theoretische informatie, maar net zo goed door oefeningen en herkenbare praktijkcases, waardoor de leerstof steeds behapbaar blijft.

Welke innovaties vinden er vandaag plaats? Hoe kunnen we duurzaamheid waarborgen? Wat is het verschil tussen de logistieke flow en supply chain management? Deze en andere hamvragen worden vakkundig toegelicht in dit rijkelijk geïllustreerde en actuele handboek.

Blader in het boek
€ 35
Levertermijn is 2 werkdagen.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Owl Press

pag.

368

uitgave

31/08/2019

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931007

Anderen kochten ook

de auteur

Sophia Pasbecq

de auteur

Karen Van Bastelaere

de auteur

Barbara Dierickx

de auteur

Myriam Willaert

de auteur

Joost Hintjens

de auteur

Steven Hulsmans

de auteur

Pieter Walbers

Van logistieke flow tot supply chain

Nog geen reviews