Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

16:8

Servaas Bingé

Met Intermittent Fasting naar een gezonder gewicht

Vasten of ‘intermittent fasting’ is wereldwijd uitgegroeid tot een van de populairste eetpatronen. Maar hoe kan niet eten nu gezond zijn? Het vloekt met de klassieke dieetleer die beweert dat je metabolisme een vuurtje is dat je moet blijven aanwakkeren.

Het is een hardnekkige mythe, intussen genadeloos ingehaald door de wetenschap. Vasten biedt enkele sterk onderbouwde gezondheidsvoordelen. Het bevordert de spieropbouw, leidt tot gewichtsverlies, versterkt je immuunsysteem en vertraagt het verouderingsproces. Bovendien leert je lichaam het onderscheid tussen een waar hongergevoel en een craving, zodat je makkelijker aanvoelt dat die zak chips om 10 uur ’s avonds niet écht nodig is. Tijdens zijn begeleiding van topatleten maakte arts Servaas Bingé kennis met ‘intermittent fasting’. In dit boek beschrijft hij hoe vasten iedereen gezonder kan maken en op het juiste gewicht kan brengen. Servaas schuift de 16:8 methode naar voor: 16 uur lang vasten en eten binnen een tijdsspanne van 8 uur. Verder legt hij uit wat er met je lichaam gebeurt tijdens het vasten en geeft hij een eenvoudig stappenplan met lekkere recepten om zelf aan de slag te gaan.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

26/05/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 × 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931854

"Ik kan intermittent vasten wel aanraden: je blijft gemakkelijk op gewicht, maar vooral: je sluit jezelf niet uit sociaal, je hebt geen beperkingen op wat je eet en je concentratieniveau gaat omhoog!"

Tiesj Benoot

Anderen kochten ook

de auteur

Servaas Bingé

16:8

0
Gebaseerd op 1 reviews


22/06/2020
Doe dit dieet als sinds september en weeg 5kg minder. Na enkele weken wennen, was/is het geen enkel probleem om tot 12u te wachten/vasten. De lunch smaakt eens zo goed en toch eet je niet extra veel.
Ik vind het TOP!