Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Vegans are better lovers

Viviane Van Dyck

Alles over gebalanceerd plantaardig eten

In Vegans are better lovers inspireert chef Viviane Van Dyck jou om een betere lover of life te worden. Iemand die niet alleen fysiek gezond is, maar ook open van geest, met mooie dromen en de moed om die uit te doen komen. Je dagelijkse (eet)gewoonten kunnen daar zeker toe bijdragen. De inspiratie voor haar evenwichtige, plantaardige keuken haalt Viviane uit de eeuwenoude yinyangfilosofie, die ze zelf al meer dan 20 jaar met succes toepast. Ze bezit de kunst om die helder en begeesterd toe te lichten en te vertalen in verrukkelijke, haalbare recepten. 

Blader in het boek
€ 27,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

184

uitgave

28/01/2022

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789463935791

Anderen kochten ook

de auteur

Viviane Van Dyck

Vegans are better lovers

3
Gebaseerd op 2 reviews


09/02/2022
Net zoals haar andere boek 'Echt (w) eten' ziet dit boek er ook weer geweldig uit! Iets anders dan perfect kan je niet verwachten, als de auteur Viviane Van Dyck heet!

12/02/2022
Leuk boek met lekkertje eenvoudige maar toch speciale recepten