Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Veilig verhuren

Joris Breugelmans
Katrien Vergauwen

De Vlaamse Codex Wonen in praktijk gebracht

Voor velen is investeren in vastgoed om te verhuren een financiële veilige haven. Toch levert het soms problemen op, zoals technische ongemakken of discussies met huurders. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van je wettelijke rechten en plichten, of je nu huurder of verhuurder bent. 

Op 1 januari werd de Vlaamse Wooncode omgedoopt tot de Vlaamse Codex Wonen. Ook kreeg de code een nieuwe structuur en een nieuwe nummering. Veilig verhuren is volledig conform die laatste wijzigingen. Zo biedt dit boek je een duidelijke én geactualiseerde houvast over het wettelijk kader rond wat vandaag de dag een veilige, comfortabele en gezonde woning is.

Allereerst geeft Veilig verhuren je een toegankelijk overzicht van wat de Vlaamse Codex Wonen (Boek 3) precies stelt over woningkwaliteit. Ten tweede ontdek je welke technische eisen daarmee gepaard gaan, en wat dat in de praktijk betekent. De vele illustraties maken de regelgeving namelijk meteen concreet. Daarmee is het een handige gids voor zowel huurder als verhuurder. 

€ 40,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

ca. 200

uitgave

01/03/2022

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935654

Anderen kochten ook

de auteur

Joris Breugelmans

de auteur

Katrien Vergauwen

Veilig verhuren

Nog geen reviews