Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Verdwijnend België

Bart Vanacker
Reinout Bossuyt

Een rondrit langs 50 vergeten plekken

In Verdwijnend België nemen fotograaf Bart Vanacker en Reinout Bossuyt je mee op hun ontdekkingstocht doorheen België. Toeristische trekpleisters laten ze links liggen. Je krijgt een unieke blik op 50 plaatsen in België die dreigen te verdwijnen of al van de kaart zijn gewist. 

Soms bouwsels die door wanbeleid nooit een duurzame bestemming hebben gehad, of bouwwerken die ooit een warme plek waren voor velen maar desondanks de tand des tijds niet overleefden. Denk aan het vergeten formule 1-­circuit van Nijvel, het kasteel van Mesen of de mijngebouwen van Beringen.

Het zijn stille getuigen van andere tijden. Verdwijnend België geeft die vergeten plekken in woord en beeld een tweede leven.   

€ 27,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

176

uitgave

06/10/2018

materiaal

Hardcover

formaat

200 x 260 mm

status

Tijdelijk uitverkocht

ISBN

9789089316547

"Verdwijnend België maakt het verleden weer tastbaar door middel van zachtmoedige archeologie. Je wil na het lezen van dit boek zo snel mogelijk alle plaatsen gaan bezoeken, om heel even weer in de voetsporen te lopen van wat voorbij is, voltooid in het verleden. Het boek is een prachtige ode aan een tijd die nooit meer terugkomt. Het geeft die voorbijgevlogen tijd zijn gouden glans terug."

Wim Opbrouck

Anderen kochten ook

de auteur

Bart Vanacker

de auteur

Reinout Bossuyt

Verdwijnend België

Nog geen reviews