Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Vergeet je sportzak niet

Stefanie Falat
Veerle Valaert

Hoe je gezinsleven te organiseren als competitiesport je huiskamer binnensluipt

Een kind dat uitblinkt in zijn of haar sport, het bezorgt ouders een overdosis aan trots. Toch is een competitiesporter in je gezin niet altijd evident. Organisatorisch, maar ook opvoedkundig word je als ouder wel al eens uitgedaagd. Waar trek je de lijn? Word je een echte soccer mom die vanaf de zijlijn voor scheidsrechter speelt of moedig je gewoon matig aan?

Blader in het boek

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

07/06/2018

materiaal

Softcover

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789089318367

Sportganiseren

Veerle Valaert en Stefanie Falat, beiden actief in de sportwereld én mama, bundelden hun bevindingen, verhalen en tips in ‘Vergeet je sportzak niet’. Klinkt de titel bekend in de oren? Voor jezelf en je kinderen? Door jezelf te ‘sportganiseren’ kan sport, ook competitiesport, een mooie plaats krijgen in je gezinsleven. Een onmisbaar boek voor ieder gezin waar sport een prominente plaats inneemt.

"Een boek dat aandacht schenkt aan competitiesporters, en wat ze van hun ouders vergen: mentale en fysieke begeleiding, ingewikkelde logistiek, het soms wankele evenwicht met het gezin. Dat het geschreven is vanuit de ervaring van twee moeders is een pluspunt. Wij kunnen een publicatie als deze alleen maar toejuichen."

Sport Vlaanderen

Anderen kochten ook

de auteur

Stefanie Falat

de auteur

Veerle Valaert

Vergeet je sportzak niet

Nog geen reviews