Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Vies geld, schone mensen

Anneleen De Bonte

Hoe je pensioen de wereld kan redden

Anneleen De Bonte werkte tien jaar lang als huisarts. Langzaamaan besefte ze echter dat de grootste bedreigingen voor onze gezondheid omgevingsfactoren zijn: ongelijke kansen, pollutie, klimaatverandering, ongezonde voeding... Als huisarts kon ze daar nauwelijks wat mee. Daarom besloot ze andere hefbomen te zoeken en kwam ze uit bij een nieuwe passie: geld! 

Vooral pensioengeld bleek een prima middel te zijn om zaken te beïnvloeden waarover we ons doorgaans machteloos voelen. Wij Belgen investeren gezamenlijk 150 miljard in pensioenvoorzieningen. Vreemd genoeg wordt dat geld nog op grote schaal belegd in fossiele brandstoffen, wapenindustrie, ontbossingsprojecten en dergelijke. Wat als we dat zouden investeren in duurzame infrastructuur, hernieuwbare energie, gezond voedsel en onderwijs voor iedereen? Pensioen gaat over het garanderen van een waardige toekomst, toch? In deze brief vertelt De Bonte over haar merkwaardige carrièreswitch, hoe ze toch weer uitkwam bij mensen en bij zorg, maar dan anders. 

€ 14,99
Status: Pre order
Levertermijn is 2 werkdagen.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Actua

pag.

80

uitgave

20/06/2020

materiaal

Softcover

formaat

118 × 198 mm

status

Pre order

ISBN

9789463932165

Anderen kochten ook

de auteur

Anneleen De Bonte

Vies geld, schone mensen

Nog geen reviews