Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Voelen zonder filter

Fleur van Groningen

Word jij regelmatig overweldigd door emoties? Druk je ze weg, tracht je ze te rationaliseren, verlies je de controle? Vind je het moeilijk om te voelen wat er in je omgaat? Loop je vaak tegen dezelfde pijnpunten aan? Wordt er misbruik van je gemaakt of negeer je je grenzen? Raak je overprikkeld, absorbeer je andermans emoties? Verlang je naar verbinding, harmonie en zelfvertrouwen?

Fleur van Groningen moest al op jonge leeftijd leren leven met verdriet, angst en woede. Ze doorleefde gebeurtenissen die haar tot op heden bijblijven, maar gaandeweg leerde zij ook hoe ze constructief kon omgaan met haar emoties en herstelde ze van trauma.

Voelen zonder filter is het ontroerende, confronterende maar vooral inspirerende verslag van die lange zoektocht, die uitmondt bij innerlijke rust. Het is een persoonlijk verhaal dat kan dienen als leidraad voor anderen.

thema

Actua

pag.

450

uitgave

31/08/2022

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220 mm

status

Pre order

ISBN

9789463938372

"Leven zonder filter hielp me mijn destructieve relatie loslaten en te verwerken. Ik leerde mijn gevoeligheid omarmen en mezelf naar waarde schatten. Hiervoor ben ik bijzonder dankbaar."

Ellen S.

Anderen kochten ook

de auteur

Fleur van Groningen

Voelen zonder filter

Nog geen reviews