Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Waarom ben ik zo moe?

Peter Beschuyt
Katrien Massa

Het enige boek dat ervoor zorgt dat je meer grip krijgt op je energie

Waarom zijn we zo moe? Maar vooral: hoe krijgen we meer energie?Ieders energiebalans werkt op een andere manier. De ene krijgt energie van een uurtje stevig sporten, de ander door een goed boek te lezen. Maar heb je ook al gemerkt dat je energie kan halen uit een fijne avond met vrienden of door je te engageren voor een goed doel?

Dit boek leert jou de juiste keuzes maken over jouw unieke energiebalans, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en doelen. De auteurs belichten samen met acht experts de vier domeinen van de menselijke energie: fysieke, mentale, relationele en existentiële energie. Hun inzichten leren je om meer grip te krijgen op de energie die je al hebt, en om die hoeveelheid beschikbare energie te vergroten.

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

01/09/2021

materiaal

Hardcover

formaat

170 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463935074

Anderen kochten ook

de auteur

Peter Beschuyt

de auteur

Katrien Massa

Waarom ben ik zo moe?

Nog geen reviews