Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Waarom ik naar Griekenland verhuisde

Sigrid Lapiere

Als je auteur Sigrid Lapiere naar haar nationaliteit vraagt, dan zou ze strikt genomen ‘Belgische’ moeten antwoorden, maar de kans is groter dat ze ‘Griekse’ antwoordt.

Sigrid groeide op in België, maar heeft altijd met één voet in Griekenland gestaan, cultureel, culinair, mentaal en vaak ook letterlijk. Het hele land heeft ze doorkruist, door de Peloponnesos, naar het bergachtige noorden, langs Athene en de eilanden. Dat pendelen tussen België en Griekenland heeft ze lang volgehouden, maar onlangs hakten Sigrid en haar jonge zoon de knoop definitief door. Griekenland wordt hun nieuwe thuisland.

In dit boek vertelt Sigrid over haar Griekenland, het is een verhaal van zon, zee en strand, van retsina, ouzo en feta. De auteur neemt je mee naar de charmantste plaatsen van het land, leert je de Griekse bevolking kennen, laat je de beste recepten proeven en verleidt je met de mooiste mythen. Sigrid vond antwoorden en liefde in Griekenland. Houd dus rekening met de kans dat ook jij straks de koffers pakt.

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

22/02/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220 mm

status

Pre order

ISBN

9789463931571

Anderen kochten ook

de auteur

Sigrid Lapiere

Waarom ik naar Griekenland verhuisde

Nog geen reviews