Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Waarom zwijgen geen optie is

Anthony Bosschem

Anthony Bosschem is de oprichter van Zwijgen is geen optie, een club van inmiddels 15.000 nieuwsgierige mensen die samen antwoorden zoeken op de belangrijkste vragen van deze tijd. Dat gebeurt aan de hand van live events, maar ook door middel van podcasts en video’s waarin Anthony onze scherpzinnigste wegbereiders ondervraagt over de staat van de wereld. Rudi Vranckx, David Van Reybroeck, Stefan Hertmans, Dalilla Hermans, Michael Van Peel en vele anderen namen al deel aan dit verrijkende project.

Naast de reeds bestaande communicatiekanalen zal Zwijgen is geen optie nu ook, in samenwerking met Borgerhoff & Lamberigts, brieven publiceren waarin intelligente stemmen hun blik werpen op maatschappelijke hete hangijzers. In deze eerste brief neemt Anthony Bosschem zelf het woord. Hij vertelt waarom hij doet wat hij doet en waarom ook u niet langer mag zwijgen over wat er vandaag fout loopt.

€ 17.99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

180

uitgave

30/01/2020

materiaal

Softcover

formaat

135 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931755

Anderen kochten ook

de auteur

Anthony Bosschem

Waarom zwijgen geen optie is

Nog geen reviews