Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Was ik nu 20, 30 of 40?

Valerie Eyckmans

Het Midlifemysterie

Als twintiger had schrijfster Valerie Eyckmans er alle vertrouwen in dat ze het later wel zou begrijpen. Het leven, de liefde en andere ongemakken. Maar sinds ze veertig werd, heeft ze meer vragen dan ooit. Moet ze zich bijscholen in bed? Wat moet ze met die snor? Wanneer ben je te oud voor Pukkelpop?

Heeft ze een midlifecrisis? Bestaan daar pillen voor? En vooral: snappen de anderen het wél, of doen zij ook maar alsof? Met veel relativeringsvermogen en weinig schroom vertelt Eyckmans over haar leven als veertiger, dat bepaald niet rimpelloos is.

Een herkenbaar en hilarisch boek voor iedereen die het weleens aan de stok krijgt met Vadertje Tijd. Valerie Eyckmans (1977) schreef jarenlang columns en reportages voor tal van magazines, en publiceerde drie romans en vijf kinderboeken. Ook in dit nieuwe genre – de ongegeneerde autobiografie – schrijft ze op het scherpst van de snee.

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

192

uitgave

01/04/2019

materiaal

Softcover

formaat

130 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319784

Anderen kochten ook

de auteur

Valerie Eyckmans

Was ik nu 20, 30 of 40?

Nog geen reviews