Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Wat doet dat met je lichaam?

Pieter Vancamp

Virus, bacterie, alcohol, slaaptekort, uitdroging, straling, koude, bloedverlies, honger, hoogte, zonlicht

Hoe komt het dat een tekort aan zonlicht onze beenderen aantast? Waarom lijkt slaaptekort op een alcoholvergiftiging? Wat maakt dat kinderen bij het eten van groenten veel minder dan bij suiker een gevoel van beloning en plezier ervaren? Hoe zorgt een vaccin ervoor dat we geheugencellen aanmaken in ons afweersysteem? En weet je waarom je kippenvel krijgt bij intense warmte? 

Ons lichaam moet levenslang omgaan met externe invloeden en vreemde indringers. Te droog, te warm, te koud. Te weinig zon, te weinig eten, te veel straling, te weinig slaap, te veel alcohol... Infecties en hoogteziekte, allergieën en de zwaartekracht. Voortdurend worden we op de proef gesteld, vaak zonder dat we het weten. Gelukkig is ons lichaam een fascinerende entiteit die zichzelf beschermt.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

08/05/2021

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463933629

Anderen kochten ook

de auteur

Pieter Vancamp

Wat doet dat met je lichaam?

Nog geen reviews