Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Wat (w)eten we?

Laurens De Meyer

De waarheid over voedsel

Wist u dat kalveren op een ziekmakend dieet worden gezet opdat hun vlees er in de supermarkt bleek zou uitzien? Dat er in diepvrieslasagnes geen echt vlees en geen echte kaas zit? En dat bonen uit Kenia kopen een aanslag zijn op het milieu? En dat biologisch voedsel niet altijd gezonder is en light voedsel niet altijd lichter?

De mens anno 2015 heeft eigenlijk geen idéé meer van wat er in zijn eten zit, wordt misleid door de marketingmachine van de voedingsindustrie en komt niet los van hardnekkige clichés over wat er goed is voor zijn dieet en gezondheid.

De auteur, mede-initiatiefnemer van Dagen Zonder Vlees en ingenieur, vertelt in dit boek de waarheid over ons voedsel. Vlijmscherp en keihard als het moet, maar ook met nuance. 100% radicaal hoeft niet, genieten mag nog, maar weet vooral wat je eet.

Blader in het boek
€ 19,95
Voor 23u besteld, morgen geleverd
Tijdelijke zomeractie op alle titels: geef de kortingscode 'vacay' in en ontvang 10% korting

thema

Actua

pag.

224

uitgave

29/08/2015

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089315601

Anderen kochten ook

de auteur

Laurens De Meyer

Wat (w)eten we?

Nog geen reviews