Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Wat ze je op het werk niet vertellen

Tom Goossens
Gitte Dockx

Alles over soft skills

Zijn er dingen die ze je op het werk niet vertellen? Zeker weten. Want werkgevers verwachten veel van de jonge professionals die uit de schoolbanken naar de arbeidsmarkt rollen. En ze hebben vaak geen tijd om alles rond die verwachtingen nog eens rustig uit te leggen. Ze gaan ervan uit dat je al een stevige basis hebt: een mix van vakkennis én soft skills. In dit boek staan je menselijke vaardigheden centraal, je soft skills.

Feedback geven, schrijven, pitchen, leidinggeven, plannen, presenteren, jezelf organiseren, samenwerken... Het is maar een greep uit de vele soft skills die je terugvindt in Wat ze je op het werk niet vertellen. Allemaal zijn het vaardigheden waarmee je het verschil maakt op het werk.

Het goede nieuws is dat je kunt groeien in die soft skills. Je eerste stap? Starten met de zelfmanagementcirkel: je leert jezelf (nog) beter kennen en ontdekt hoever je staat met je menselijke vaardigheden. Daarna maak je een actieplan, om bij te spijkeren waar dat nodig is en om je voorsprong te vergroten met je sterktes. Nieuwe kansen zullen blijven opduiken. Het is aan jou om ze te grijpen.

Blader in het boek
€ 35,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

ca. 500 pag.

uitgave

13/09/2021

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935012

Anderen kochten ook

de auteur

Tom Goossens

de auteur

Gitte Dockx

Wat ze je op het werk niet vertellen

Nog geen reviews