Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Watou 2020 gedichten

Benedicte Goesaert
Chantal Pattyn
Peter Verhelst

Deze zomer hadden we graag samen met u de 40ste editie van het Kunstenfestival Watou gevierd. Met een nieuwe organisatie en een driekoppig curatorenteam werden plannen gesmeed en dromen gedroomd. 

Op korte tijd werd een legertje heel bijzondere kunstenaars bijeengebracht, uit binnen- en buitenland. Er was een parcours met schilderijen, tekeningen, video’s, installaties, sculpturen en audiowerken. Er hingen groepjes gedichten klaar. In akkers, velden, parken en in de vele kleine en grote locaties te Watou. Het codewoord was ‘verbondenheid’. De ambitie bestond erin een omgeving te creëren waarin bezoekers ogen en oren open konden zetten, in alle vrijheid, rust en concentratie. In dat heerlijk bucolische dorp dat des zomers deuren en ramen openzet voor duizenden Watou-gangers.

Het virus besliste er anders over. We verplaatsen Watou 2020 naar 2021. Maar de gedichten, gekozen en gerangschikt tot een dichtbundel door Peter Verhelst, willen we u toch aanbieden. In deze tijden waarin we woorden tekortkomen, is het goed om gedichten te lezen. Omdat ze ons de juiste vragen stellen. En ons de woorden geven voor nieuwe vragen.

Met gedichten van:

Joost Zwagerman, Stefan Hertmans, Erwin Mortier, Hugo Claus, Hans Faverey, Marieke Lucas Rijneveld, Dominique De Groen, Simone Atanga Bekono, Alfred Schaffer e.a

€ 14
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

96

uitgave

23/06/2020

materiaal

Softcover

formaat

121x187

status

Op voorraad

ISBN

9789463932646

Anderen kochten ook

de auteur

Benedicte Goesaert

de auteur

Chantal Pattyn

de auteur

Peter Verhelst

Watou 2020 gedichten

Nog geen reviews