Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Weet waarom je (te veel) eet

An Beazar

Als je toch zo graag eet, waarom word je daar dan niet gelukkig van?

Je vindt wel duizend technieken om af te vallen: van calorieën tellen tot alleen nog shakes drinken, van alle koolhydraten mijden tot je porties halveren. Toponderneemster An Beazar probeerde die ook tevergeefs uit maar gooide, na 20 jaar worstelen met ongecontroleerd eetgedrag en een laag zelfbeeld, radicaal de boeg om. Ze was als zoveel mensen: zo graag eten (als troost, als stressbevrijding, als behoeftebevrediging), maar daar toch geen geluk in vinden, alleen maar meer kilo’s.

In dit boek legt An, samen met specialiste Nele Callewaert, uit hoe ze haar eetpatroon helemaal kon bijsturen. Niet door te diëten, maar door een knop in haar hoofd om te draaien. Vandaag ligt ze helemaal niet meer wakker over haar eetgedrag of gewicht.

thema

Actua

pag.

208

uitgave

16/03/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Pre order

ISBN

9789089319326

"Toen ik 34 was, was ik het beu. Ik woog 75 kg, mijn zelfbeeld zat op een dieptepunt. Ik voelde mij vreselijk slecht in mijn vel. Ik was continu met eten bezig. Op een avond at ik chocolade, chips, pudding…. En diëten hielp niet, dat wist ik. Ik moest totaal het roer omslaan. Het probleem zat tussen mijn oren."

An Beazart

Anderen kochten ook

de auteur

An Beazar

Weet waarom je (te veel) eet

Nog geen reviews