Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Wegwijs in economie - Editie 2019

Koen Schoors
Johan Albrecht
Bart Defloor
Stijn Goeminne
Bruno Merlevede

Economie fluctueert en evolueert. Zo ook Wegwijs in economie, hét handboek voor beginnende studenten economie in Vlaanderen. Na het succes van de vorige jaren, verschijnt in 2019 de herwerkte en geüpdate versie van het veelgeprezen studieboek.

Dit studieboek voor het hoger onderwijs is ook een onmisbare gids voor het bredere publiek. Professor Koen Schoors en zijn collega’s leiden je in bijna 900 pagina’s doorheen het economisch doolhof. Langs traditionele concepten als prijs en inkomen, vraag en aanbod, marktvormen, productie en consumptie. Onderweg leer je de belangrijkste economische agenten kennen. Je maakt kennis met consumenten, producenten, de overheid, banken en het buitenland.

Langzamerhand richten we je blik op de ruimere macro-economische context. Op het einde presenteren we nog een aantal actuele economische inzichten omtrent technologie en duurzame ontwikkeling. Met die kennis en ervaringen duik je beslagen de economische leefwereld in.

Blader in het boek
€ 65
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

880

uitgave

07/09/2019

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930291

Anderen kochten ook

de auteur

Koen Schoors

de auteur

Johan Albrecht

de auteur

Bart Defloor

de auteur

Stijn Goeminne

de auteur

Bruno Merlevede

Wegwijs in economie - Editie 2019

Nog geen reviews