Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

What the #?!

Tatyana Beloy

Het Supa DIY-boek met én zonder sociale media

De doorsnee Zoomer heeft nooit een wereld zonder internet gekend. Het is dan ook niet te verwonderen dat de meeste jongeren van nu vergroeid zijn met hun smartphone. Maar waar trek je de grens? Kunnen jongeren zich eigenlijk nog amuseren zonder internet?

Daar wil Tatyana Beloy nu verandering in brengen. Nee, zij is niet tegen sociale media. Integendeel! Wel wil ze jongeren bewustmaken van hun online gedrag. En dat hoeft zeker niet met het wijzende vingertje te gebeuren (#OKBOOMER). Aan de hand van onder meer leuke challenges, DIY’s en testjes slaat Tatyana in ‘What the #?!’ een brug tussen de online en offline wereld. Zet dus af en toe dat schermpje uit, ga op ontdekking met je vrienden, leer van jezelf te houden en ga uiteindelijk bewuster om met je sociale media.

Tatyana Beloy is oprichtster van SupaStar. Een organisatie die naast musicalstages ook kampen rond sociale media voor jongeren organiseert.

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Young Adult

pag.

144

uitgave

23/06/2021

materiaal

Softcover

formaat

128x200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935029

Anderen kochten ook

de auteur

Tatyana Beloy

What the #?!

Nog geen reviews