Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Will Tura

Myriam Dekoster

Hoop doet leven

In het najaar van 2018 komt Will Tura, amper 78 en dus eeuwig jong, in de bioscoop. Regisseur Dominique Deruddere beeldt het leven en de loopbaan van Tura uit in een documentaire film die eigenlijk ook het leven van menig Vlaming weerspiegelt. De biografie van de Keizer van het Vlaamse Lied is meteen ook een biografie van Vlaanderen sinds Wereldoorlog II.

Naar aanleiding van de film komt ook dit boek. De auteurs hebben decennia Will Tura bijgestaan. Jean Kluger volgde in het spoor van zijn vader Jacques, de ontdekker van Tura, en was sinds begin jaren 60 de manager en toeverlaat van Vlaanderens meest succesvolle zanger-componist. Myriam Dekoster werkte tientallen jaren samen met Kluger en Tura. Niemand beter dan zij kunnen schetsen hoe Tura is en was als zanger, als performer, als professional en als mens. Een verrassend en intiem portret van een unieke artiest.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

290

uitgave

06/09/2018

materiaal

Hardcover

formaat

130 x 200 mm

status

Tijdelijk uitverkocht

ISBN

9789089319012

Anderen kochten ook

de auteur

Myriam Dekoster

Hoop Doet Leven - Officiële Trailer

Dominique Deruddere maakte op vraag van Jean Kluger - de man die ruim 50 jaar lang Tura’s producer is geweest – een film over ‘de Keizer van het Vlaamse lied’.

Will Tura

Nog geen reviews