Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Your healthy fix

Esther Andries

Powerfood bowls, smoothies en nog meer inspiratie voor een stralend leven

Klinken de termen açai bowls, superfood smoothies en vegan treats je compleet vreemd in de oren? Tijd om je bij te scholen dan, want het zijn dè nieuwe foodtrends van 2018. Esther Andries was de eerste om die via haar healthy foodbar in Antwerpen-Zuid te introduceren bij het Belgische publiek. Haar credo? Schoonheid start vanbinnen en om dag in dag uit te stralen, kan je maar best je lichaam voeden met de juiste voedingsmiddelen. Zelf zocht ze jarenlang naar een manier om de strijd te winnen tegen haar gezondheidsproblemen. Ze vond het eetpatroon dat haar nieuwe energie gaf en staat klaar om dit te delen met de rest van de wereld!

Blader in het boek

thema

Culi

pag.

176

uitgave

21/03/2018

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318213

Een fix voor elk moment

Voor elk moment van de dag kent Esther een ‘fix’: of je nu een boost nodig hebt om de dag goed te starten, een ideale mix van ingrediënten om je spieren te herstellen na een stevige training of een rustgevend moment voor je je bed inkruipt.

Met haar heerlijke recepten heb je in no-time de nodige vitaminen binnen om er weer tegenaan te gaan. En zeg nu zelf: er zijn ergere dingen dan te detoxen met een apple pie smoothie bowl, chocolate chip nice cream of een peanut butter banana toast, toch?

Anderen kochten ook

de auteur

Esther Andries

Your healthy fix

Nog geen reviews