Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Zacht

Dr. Steven Laureys
Vanessa Charland
Cliff Laureys

Het no-nonsense meditatieboek voor kinderen

Na het internationale succes van zowel Het No-Nonsense Meditatieboek als van het daaraan gelinkte Oefenboek, wil dokter Steven Laureys nu ook de kinderen bedienen. Want ook zij kunnen veel hebben aan meditatie, zelfs al vanaf heel jong. En hij doet dat samen met zijn Canadese vrouw Vanessa Charland, als psychologe onder meer gespecialiseerd in het heilzame effect van meditatie voor jongeren. 

Negen innemende verhalen helpen ouders en hun dochters en zonen op weg naar verzachting in situaties wanneer dat nodig is. Is je kind boos of verdrietig, bang of zenuwachtig, voelt het zich alleen of onzeker of heeft het pijn? Al die gevoelens zijn oké, die hoef je niet te verbergen of weg te duwen. Maar je kan ze wel verzachten door meditatie. Dit boekje toont je hoe je dat kan doen. Om voor te lezen of zélf te lezen.

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

48

uitgave

02/11/2021

materiaal

Hardcover

formaat

230x180 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935937

Anderen kochten ook

de auteur

Dr. Steven Laureys

de auteur

Vanessa Charland

de auteur

Cliff Laureys

Zacht

Nog geen reviews