Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Zelf aan de slag!

Anne-Catherine Gerets
Bas Temmermans

Van voordeur tot zolder en via de keuken naar de tuin

In dit ultieme doe-het-zelf boek in samenwerking met Bosch nemen Anne-Catherine Gerets en Bas Temmermans de lezer mee in een trip doorheen het huis. Iedere kamer komt aan bod: van de voordeur tot de tuin en van de zolder tot de badkamer. De meest voorkomende klussen komen aan bod en je leert zelf leuke hebbedingen maken. Denk aan het leggen van elektriciteit tot het betegelen of het zelf maken van een kinderkeukentje of trendy brievenbus. 

Bas Temmermans is decorbouwer (onder andere voor diverse televisieprogramma’s) en dé superklusser bij uitstek. Hij is bekend van het televisieprogramma ‘Eerste hulp bij linkerhanden’. Decorbouwers moeten op klustechnisch gebied van alle markten thuis zijn, blinken uit in instant problem solving, hebben veel gezond verstand én zin voor detail en zijn het professioneel gewend om tegen deadlines te vechten. Op die manier is Bas een ‘man-die-alles-kan’ en vormt de perfecte synergie met Anne-Catherine Gerets. Anne-Catherine, ook wel gekend als Clo Clo, schreef reeds twee succcesvolle interieurboeken en inspireert dagelijks duizenden volgers. Ze werkt als styliste, content creator en art director. Ze is uiterst handig en biedt het perfecte tegenwicht voor de mannelijke energie in dit boek. 

‘Zelf aan de slag’ is een must-have voor de beginneling of de handige harry. Een boek dat niet in jouw eigen atelier mag ontbreken. Een boek boordevol inspiratie en renovatietips! 

€ 29,99
Status: Pre order
Levertermijn is 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door de drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen extra (verzendings)kost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

16/11/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 × 245 mm

status

Pre order

ISBN

9789463931687

de auteur

Anne-Catherine Gerets

de auteur

Bas Temmermans

Zelf aan de slag!

Nog geen reviews