Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Zeven politieke dromen

Lisbeth Imbo

LISBETH IMBO IN GESPREK MET BART DE WEVER, WOUTER BEKE, GWENDOLYN RUTTEN, JOHN CROMBEZ, MEYREM ALMACI, TOM VAN GRIEKEN & PETER MERTENS

Het zijn woelige politieke tijden en overal hoor je dat politici ‘polariseren’ en dat ze ‘spelletjes spelen’. Alsof het koude marionetten zijn die een toneeltje opvoeren en dat alles draait om macht en gelijk krijgen. Maar politici zijn ook gewoon mensen, die bijna altijd in de politiek gestapt zijn met een oprecht engagement.

Lisbeth Imbo (ex-De Morgen, Radio 1, nu De Zevende Dag) ging praten met de zeven partijvoorzitters over hun dromen, en wat daarvan na zoveel jaar van ‘harde politieke strijd’ overblijft. Ze ging ook op zoek naar de roots van en de mens achter de toppoliticus.

Zeven indringende getuigenissen waardoor u Bart De Wever, Wouter Beke, John Crombez, Peter Mertens, Meyrem Almaci, Gwendolyn Rutten en Tom Van Grieken leert kennen zoals nooit tevoren.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

176

uitgave

03/05/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319685

Anderen kochten ook

de auteur

Lisbeth Imbo

Zeven politieke dromen

Nog geen reviews