Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Een Bronzen uil voor Coniferen?

De dichter is een ziener, dat is bekend, maar voorlopig is het voor dichter Max Temmerman nagelbijtend spannend of ie straks de Bronzen Uil wint voor het beste Nederlandstalige debuut met zijn eerste roman CONIFEREN, de prestigieuze Vlaams-Nederlandse prijs waar hij samen met de Vlamingen Chris van Camp en Frederik Willem Daem voor genomineerd is.

Prachtige paranoia

De Bronzen uil prijs wordt op 10 oktober uitgereikt. Het spannende familieverhaal met de vaart van een psychologische Simenon-roman mocht op een enthousiaste ontvangst rekenen in de pers (Het Nieuwsblad: een uitgepuurde en stilistisch verfijnde vertelling over hoe je poogt te overleven wanneer de wereld je dreigt te vermorzelen/ ‘Prachtige paranoia’ (Benno Barnard)), en ook bij u, de lezer. De positieve recensies op sociale media  (Hebban.nl: ‘Prachtig psychologisch en donker verhaal met zwier verteld’/ Goodreads: ‘Zo goed als elke zin willen onderlijnen’, ‘Talige genialiteit’) buitelden vrolijk over elkaar.

Vandaag heeft u, de lezer, opnieuw kans om deze literaire parel de kans te geven om te schitteren door uw stem uit te brengen voor de Publieksprijs van de Bronzen Uil.

Tenslotte, dat weten we allemaal, is ook de lezer een ziener.

Breng je stem uit

Stem voor Max Temmerman en Coniferen via onderstaande knop
Stem hier

Anderen kochten ook