Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Hoe blijf je fit op enkele vierkante meters? Met Lieven Maesschalck!

Gerenommeerd fysiotherapeut Lieven Maesschalck geeft in zijn boek ‘Move’ talrijke tips om op enkele vierkante meters fit te blijven. Eenvoudige oefeningen die je volledig lichaam engageren en zorgen voor sterke benen, een gezonde rug, strakke billen en een platte buik. Een stoel, borden of flessen melk maken fitnessapparatuur volledig overbodig! 

Strakke benen en billen

Gezonde rug

Platte buik

Move

Meer bewegingsadvies van Lieven nodig? Met de kortingscode 'home' haal je zijn splinternieuwe boek in huis met een korting van 10%. Zonder verzendkosten!
Bestel het boek hier

Platte buik met borden

Sterke armen

Bonustips van Lieven

  • Ga 20 minuten wandelen voor je naar bed gaat. Je lichaam produceert dan endorfines, die ervoor zorgen dat je snel in slaap valt.
  • Zorg er bij thuiswerk voor dat je computer juist staat. Dat wil zeggen dat de bovenrand van het beeldscherm zich op ooghoogte bevindt. Het scherm staat op armlengte en je toetsenbord zet je best op een comfortabele afstand.
  • Werk maximaal vijf tot zes aan de computer en smartphone per dag. Werk nooit langer dan twee uur achter elkaar.
  • Muziek maakt het makkelijker om het ritme van je oefeningen aan te hou¬den. Als je met een bal moet gooien, kan je dat perfect op de beat doen.

Boek in de kijker

Move

Lieven Maesschalck

Dit is slechts een kleine greep uit de oefeningen die je vindt in het boek Move. In deze beweegbijbel gooit Lieven Maesschalck met honderden inzichten, adviezen en oefeningen om vooral te blijven bewegen en je lichaam zo gezond(er) te maken.

Meer over het boek

Anderen kochten ook