Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ibiza insider Anne Poelmans haar vijf favoriete shopadresjes

In 2015 bracht lifestyle journaliste, Anne Poelmans, haar reisgids ‘I never believed in love at first sight until I saw Ibiza’ uit. Ook dit jaar brengt ze in de vernieuwde editie haar liefde voor het eiland weer helemaal over. Met meer dan veertig nieuwe adresjes kan je je helemaal laten onderdompelen door de prachtige natuur, de leukste hotspots om te eten en te shoppen en de mooiste stranden van Ibiza. ‘I never believed in love at first sight until I saw Ibiza’ is een unieke reisgids die een make-over kreeg, de adresjes werden ingedeeld volgens de windstreken. Lekker handig dus! Ontdek de verborgen pareltjes van Anne en geniet van de unieke sfeer die op het eiland hangt.  

We geven je alvast Anne Poelmans’ vijf favoriete shopadresjes mee

De hippiemarkt van Las Dalias
Als je het hier niet vindt, ga je het nergens vinden. Laat je onderdompelen in de wereld van hippiejurkjes, tatoeages, cd’s, accessoires, juwelen en meer. Vaak gemaakt door de verkopers zelf. In het midden van de markt is er een kraampje waar je lekkere verse sapjes kan drinken. Het is zonder twijfel de drukst bezochte hippiemarkt van het eiland. In juli en augustus is het er soms wel over de koppen lopen.
Ibiza Code (nieuw adresje)
Als ik op Ibiza ben draag ik mijn uniform: een lange, liefst niet te transparante lange jurk, bikini eronder, spartaanse sandalen en een hoed. Dit is mijn lievelingsshop om dat uniform te shoppen. Een jurk heb je vanaf € 200, de kleren zijn kwalitatief en zijn geen vodden die je na een seizoen moet weggooien. Ook hun kasjmier is zalig voor in de wintermaanden. Zeker een bezoek waard. Er bevindt zich een winkel op de grote weg van Ibiza Stad naar Santa Eulalia (net na de afslag Jesus) en eentje in het centrum van Ibiza Stad.
La Paloma
Ook in het binnenland is het winkeltje van restaurant La Paloma in San Lorenzo de moeite. Terwijl je wacht op je eten kan je er even gaan rondsnuisteren. Pochettes met pompons, handgemaakte kussens, hippiejurken, broderie anglaise jurken, en prachtige zilveren juwelen.
The Rose
Iconische winkel in het mooie dorpje Santa Gertudis die al jaren bestaat en waar je kleurrijke kleding en kunstwerken kan scoren. Het is een galerij/shop uitgebaat door dezelfde dame die klanten een ruim assortiment luchtige Ibiza outfits aanbiedt. Als je in Santa Gertrudis bent moet je hier zeker passeren!
Vicente Ganesha (nieuw adresje)
Je moet een beetje een ‘treasure hunter’ zijn om hier je weg te vinden, maar als je een klein beetje zoekt kom je de mooiste jurken tegen in deze shop. Uitgebaat door de flamboyante Vicente Ganesha, die zichzelf maar wat graag etaleert op zijn Instagramaccount. Verschiet niet als je af en toe een streepje bloot ziet. Maar terug naar zijn shop: die is een van de betere van het eiland en erg bekend bij de redactrices van ELLE en Vogue.

I never believed in love at first sight until I saw Ibiza

Anne Poelmans haar hart en verstand lagen even in de clinch met elkaar. Uiteindelijk besloot ze toch om haar persoonlijke Ibiza adresboekje te grabbel te gooien. Sharing is caring dacht ze! Haar reisgids bulkt dan ook van de geweldige adresjes en hotspots. Thanks Anne :)
Yes, bring me to Ibiza (start with the book)

Anderen kochten ook